TRABZON / SÜRMENE - Çavuşlu Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda ÇEDES ( Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında bu ayın teması olan SABIR ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğretmenimiz Kübra ALİOĞLU ve öğrencilerimize bu güzel ve anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda son hafta faaliyetlerinden "TECRUBE PAYLAŞIMI" etkinliği düzenlendi.

Etkinlik davetimize ecabet eden İlçe müftümüz sayın Abdullah ÇOBANOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz sayın Abidin MERDAN hocamızın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Katılımlarından ve öğrencilerimizle hoş ve verimli bir sohbet gerçekleştiren İlçe müftümüz sayın Abdullah ÇOBANOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz sayın Abidin MERDAN hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuzun son haftasında çeşitli etkinlikler düzenlendi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilçede düzenlenen "Afiş Oluşturma" yarışmasında ilçe 2. olan öğrencimiz Safiye Betül SOYTÜRK'ü tebrik ediyoruz. Proje kapsamında güzel çalışmalar çıkaran koordinatör öğretmenimiz Zeliha BAYRAM 'a da okulumuz adına teşekkür ederim.

Ara

ÇEDES ( Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında bu ayın değeri olan "YARDIMSEVERLİK ve MERHAMET " ile ilgili öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kübra ALİOĞLU' nun koordinatörlüğünde çok güzel etkinlikler gerçekleştirdiler. Kübra öğretmenimiz ile emeği ve katkısı olan diğer bütün öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz ve personelimize teşekkür ederiz.

Ara

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" proesi kapsamında okulumuzda düzenlemiş olduğumuz ödüllü "SÖZLÜK TASARIM" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik.Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.Ayrıca  bu proenin koorditörlüğünü yürütenTürkçe öğretmenimiz Zeliha BAYRAM 'a da okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

"Dilimizin Zenginlikleri" Proesi kapsamında okulumuzda (Sürmene Çavuşlu Ortaokulu) öğrencilerimize yönelik ödüllü "SÖZLÜK TASARIM" yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya son katılım tarihi 7 Aralık 2023.

Kas

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında okulumuzda yapılan çalımalar ve gerçekleşrilen etkinlikler .

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılanokullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okulumuzda uygulanacaktır.  Uygulama kılavuzu için tıklayınız

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimiz ve Ortaokul öğrencilerimizin "CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA" etkinliği

Ekm

Ekim ayı değerlerimiz den olan EDEP-SAYGI-NEZAKET ile ilgili etkinliklerimiz Öğretmennimiz Kübra ALİOĞLU danışmanlığında gerçekleştirildi. Öğretmenimşz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Fen Bilimleri öğretmenimiz Filiz HACİHASANOĞLU  7.sınıf öğrencilerimizle  1.ünite konusu olan "ROKETLER" konusunu işliyor

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizin "okumaya Hazırlık" ile "2" ve "Sarı" kavramları etkinlikleri

Ekm

8.Sınıflarımıza yönelik  "BİR HAYALİM VAR" etkinliği ile Motivasyon,hedef sahibi olma ve planlı çalışma konularında seminer düzenlendi.